H-kullen bilder

S*Vrethagens

Cornish Rex

 

Ett litet katteri i Nynäshamns kommun

Katter efter friska, sociala, rastypiska föräldrar

 

Kontakt: vrethagens@gmail.com

ÅsaSöderberg © 2013 • Privacy Policy • Terms of Use

H-kullen är nu 3,5 veckor och börjar nu busa med varandra lite tafatt och även putsa sig. Balansen är inte riktigt hundra än, men det kommer snart. Mamma Flora tyckte det var dags att de små fick utforska lite mer än sin hage, och började bära ut dem i vardagsrummet, sedan dess har vi flyttat ut dem varje dag så de får utforska lite mer och även bekanta sig med taxen Nisse (3 år och älskar kattungar) och farbror Stygge (5 mån CRX). Lite läskigt tyckte de små, och blåste upp sig tre storlekar :) Alla mår fint. Har ställt in kattlåda (ingen har ännu använt den) och de får välling varje kväll, vilket Hugo uppskattar mest av alla.

 

Första två bilderna nedan är på S*Vrethagens Hedda, hon är och har hitintills varit störst, dvs haft högst vikt. Men hon är en lite kraftigare tjej än tex. Holly. Lite olika typer av tjejer. Hon är relativt lugn och verkar vara lite mer av en betraktare, hon kollar läget ordentligt innan hon ger sig in i leken :) Mycket gosig tjej.

Bilderna nedan (de två första) är S*Vrethagens Hera och S*Vrethagens Hasse (vi kallade den rödvita lillkillen för "skalle-Per" när han föddes för han hade minst päls på huvudet (övriga syskon hade fullt med lockig päls medan lilla Hasse som också var minst i kullen, 87 gram, inte ännu hade fått så mycket hår på huvudet). Pälsen har börjat komma och han har fått namnet Hasse, en nyfiken och pigg liten kille.

Nedan är tre bilder på Holly. Hon är inte still en minut och ska gå och upptäcka och titta överallt, det kan ju hända någonting runt hörnet....

Hugo nedan är en rödvit kille som liksom brorsan är nyfiken på det mesta. Hugo har däremot förstått något övriga syskon inte riktigt gjort än, och det är hur fantastiskt gott det är med välling :) De får välling en gång på kvällen, och jag måste flytta undan fatet från honom, för annars är jag rädd att han ska se ut som en ballong i magen. Han tycker välling är jättegott :)

På de sista två bilderna nedan poserar S*Vrethagens Hilda. Hon har en sån söt skönhetsfläck på vänster sida om nosen, jag ska försöka få med den på nästa gäng bilder. Hon är också en mycket charmig liten fröken. Sista bilden visar vår finska skönhet Stygge (Sweetpurr´s Zero to Hero) som nu är fem månader, och tycker att de små är såå läskiga. Han småfräser lite åt dem, och petar lite på dem om möjlighet ges, men snart kommer de njuta av varandras sällskap, det är jag säker på.