G-kullen 5 - 6 veckor

S*Vrethagens

Cornish Rex

 

Ett litet katteri i Nynäshamns kommun

Katter efter friska, sociala, rastypiska föräldrar

 

Kontakt: vrethagens@gmail.com

 

 

 

Goliath, har visat sig vara ett riktigt matvrak tillsammans med brorsan Gustaf. De glufsar gladeligen i sig precis ALLT jag serverar :) Nu börjar deras personligheter komma fram så sakteliga, och man kan se skillnaderna mellan dem. En katt är inte bara en katt - utan en alldeles egen individ.

Den röde lille Gustaf har verkligen haft roligt med Nisse. De hade så mysigt i soffan och somnade kramandes, harmonisk tyst samstämmighet mellan tax och kattunge. Det är riktig fart i Gustaf.

 

Lilla Greta, även kallad "UFO" har också börjat sätta lite fart. Idag var hon överallt samtidigt, så hon kan också trots att hon är en liten näpen fröken. Hon hittade tom upp i min orkide, som jag nu fått flytta på...

Nippertippan Garbo är full av energi hon också. Så full i bus,, här är jag,, nej, nu gömmer jag mig,, hallå, nu är jag här igen.. Det är Garbo i ett nötskal när hon är på bushumör, se bildserien nedan. Hon älskar kuddarna i soffan, gömma sig under, springa över, krypa runt. Hon är ofta den som blir trött först och då slocknar hon bara, och sträcker ut heeela den randiga lilla kroppen, och gärna ska huvudet vara lite gömt.

Sist men inte minst har vi ju lilla "Spöket", Ghost. En riktigt trevlig kille med vita morrhår på ena sidan och svarta på andra. Det här är en riktig charmknutte, tror han blir en riktig casanova när han blir stor.

 

Alla kattungar och Flora förstås, är med oss i vardagsrummet. De älskar att ligga med oss i soffan och mysa, och att springa och leka tafatt in och ut under sofforna. Det går med en ruskig hastighet. Toalådan plockades fram för ett par veckor sedan, och lådträningen har gått fint. Det händer givetvis en olycka lite då och då, men mer och mer sällan. Blir det, så blir det i alla fall bredvid lådan och det är ju faktiskt 99% rätt.