G-kullen 4 veckor

S*Vrethagens

Cornish Rex

 

Ett litet katteri i Nynäshamns kommun

Katter efter friska, sociala, rastypiska föräldrar

 

Kontakt: vrethagens@gmail.com

ÅsaSöderberg © 2013 • Privacy Policy • Terms of Use

Bilden är på S*Pontemonte´s Tiloa, ca 6 veckor då hon börjat äta torrfoder, älsklingen får nästan plats i matskålen.

 

S*Vrethagens Goliath, en av våra två randiga skönheter. Fortfarande en liten pipnisse men han har varit väldigt kontaktsökande de sista dagarna. Han har t o m somnat i min famn. Så mysigt! Han gillar verkligen blötmat, så det ska bli kul att se om han fortsätter vara så matintresserad även framöver. Jag har haft väldigt svårt att se skillnad på Goliath och Garbo, men nu börjar det bli en liten storleksskillnad, sedan tycker jag att han är lite mörkare i färgen än vad hon är, så nu kan jag se skillnad utan att vända dem upp och ner varje gång :)

Bilder på tjejerna kommer...

S*Vrethagens Garbo putsar sig efter kvällens smask med lite god mousse... Den här donnan har äntligen fattat galoppen och börjat tycka att det är gott med lite mer fastare mat. Hon har totalvägrat tidigare när jag serverat mjölkersättning. Hon är en riktigt gosig liten tjej med väldigt randiga ben :)

 

 

 

Våran UFO, S*Vrethagens Greta, har också kommit igång den här veckan. Hon har fått sitt smeknamn för hon är lite observerande, hon sitter liksom och sparnar in läget innan hon ger sig in i leken...